Leírás
Bio Ünnepi kávénkkal a tél és a meghitt otthon melege páratlan élvezetté válik. Ez a fűszerek egész szimfóniájával finomított testes, de lágy kávé elragadja az érzékeket a hangulatos téli napokra, az esti gyertyafényre, az ünnepi étkezésekre és a különleges pillanatokra. Ennek a kávékompozíciónak az alapját a brazil Minas Gerais tartományból származó, „honey” eljárással feldolgozott bio arabica, valamint az indiai keralai Elk Hill Farmról való kiváló bio arabica kávék alkotják, amelyek 950-1300 méteres magasságban nőnek. A kávékat betakarítás után mossák, majd napon szárítják. Kíméletes pörkölésük után őrölt biofűszerekkel finomítják úgymint a fahéj, a szegfűszeg, az édeskömény, az ánizs, a kardamom és a gyömbér. Ezek a fűszerek adják a kávé különösen finom, mézeskalácsra emlékeztető ízét és illatát. Az Ünnepi kávé testes, lágyan savas, előtérben a téli aromákkal.
Földrész:
- Dél-Amerika, Brazilia, Minas Gerais tartomány
- Dél-Ázsia, India Kerala állam
Pörkölés: 3/5
Erősség: 2/5
Savasság: 1/5
Csak darálva kapható a fűszerezés miatt.