C O F F E E A G A P E

Az oldal töltődik

Leállítás

1–8 találat a 9-ből

A Barista bioszemek egyedülálló kávéélményt biztosítanak, amely 100%-ban a legjobb indiai canephora babból készül. Az étcsokoládé könnyed aromáinak köszönhetően a kávénak kellemes édes ízt kölcsönöz. A kézzel szedett és mosott  biobabot (DE-ÖKO-55) hagyományos dobpörkölési eljárással pörkölik. Ennek eredményként a kávé különösen alacsony savtartalmú, ízjegyei nagyon ideálisak. Sokféleképpen fogyasztható, többek között eszpresszóként és kávékrémként is kiváló. […]

Az organikus Bécsi Krém Bio a mexikói El Chorro Farmról, a Kolumbia szívében található Tolimából származó arabica, valamint az indiai keralai Elk Hill Farmon termesztett hegyvidéki canephora kávék kompozíciója. Az ellenőrzött körülmények között, 800-1650 méteres magasságban termesztett kávékat kézzel szedik, majd mossák és napon szárítják. Enyhén fűszeres illatával megigéz, amely finom csokoládéra emlékeztet, de karamell […]

A Brazil kávénk különösen népszerű eszpresszó kompozíció. A braziliai Minas Gerais tartomány válogatott arabica babjából, valamint az indiai Elk Hill Farmról származó robustából áll. A Braziliából származó babot „honey” eljárással dolgozzák fel, így természetes édes ízt tartalmaz, amely a száradási időtől függően telt testet kölcsönöz a kávénak. Ebben az eljárásban a gyümölcshúst ugyan eltávolítják, de […]

ETIÓP ERDEI KÁVÉ BIO Etiópia az arabica kávék származási országának számít. Ott a kávét többnyire természetes erdei kertekben szüretelik, ahol még mindig vad kávéfák nőnek. Etiópiai bio arabica erdei kávénk a Sidamo régióból származik, ami az ország déli részén, 1600-2000 méteres tengerszint feletti magasságban található. Az erdei kertek egyik előnye, hogy árnyékosak, ilyen körülmények között […]

Ízesített kávénk elkalauzolja Önt a kelet világába. A Kelet Varázsa alapja egy 100%-os kolumbiai eredetű bio arabica kávé, ahol 1350-1600 méter tengerszint feletti magasságban nő. Betakarítás után mossák és napon szárítják. A pörkölés után a szemes kávé finom fahéjkéreggel, vaníliahüvelyekkel és természetes vaníliaesszenciával társul, ez adja különösen finom ízét. Alacsony a savtartalma, aminek köszönhetően a […]

A Malabar Bio egy minősített biokávé, amelyet délnyugat-indiai Kerala állam Elk Hill Farmjáról származó 100%-os arabica babjából készítenek. Íze különösen lágy és testes, a finom csokoládéra emlékeztető földes, diós ízekkel lenyűgöz. Az egyeredetű kávét kézzel szedik, mossák és napon szárítják. A Malabar Bio kávé nagyon bársonyos és alacsony savtartalmú. Sokféleképpen felhasználható, többek között eszpresszóként és […]

Az ízesített vaníliás mogyorós kávé alapját egy 100%-ban kolumbiai eredetű arabica kávé adja. Ez a minősített biokávé a legjobb körülmények között, 1350-1600 méteres tengerszint feletti magasságban terem. Betakarítás után mossák és napon szárítják. Kíméletes, hosszú távú pörkölést követően vaníliahüvelyekkel, vaníliaesszenciával és mogyoródarabokkal ízesítik, ez adja különleges aromáját. Testessége, kellemes savassága, valamint a vanília és a […]

Bio Ünnepi kávénkkal a tél és a meghitt otthon melege páratlan élvezetté válik. Ez a fűszerek egész szimfóniájával finomított testes, de lágy kávé elragadja az érzékeket a hangulatos téli napokra, az esti gyertyafényre, az ünnepi étkezésekre és a különleges pillanatokra. Ennek a kávékompozíciónak az alapját a brazil Minas Gerais tartományból származó, „honey” eljárással feldolgozott bio […]

X